Allmänt

Tävla om Hello Kitty mobiltelefon!

hellokmob1

 

Vad sägs om ett litet tävlingstips så här på kvällskvisten! 😀

 

Julias blogg kan ni just nu tävla om en ursöt rosa Hello Kitty-mobil från Nymobil.se – en Samsung S5230 till ett värde av 2199:-

 

***

 

Om telefonen: Samsung erbjuder touch-teknik inom räckhåll för alla med mobiltelefonen Player One Hello Kitty. Denna Quad-band telefonen erbjuder en bred 3 tums TFT skärm och flera finesser som hjälper dig varje dag som som gulasidorna eller Mappy com. Player One har PDA, webbläsare och en kamera på 3 megapixlar för hög prestanda på alla fronter. Denna telefonen kan även sköta dina Office-dokument och PDF filer. Player One är konstruerad för att uppfylla alla dina multimedia behov och innehåller även en MP3-spelare och FM-tuner för musik underhållning. Tack vare det interna minnet på 95 Mb och dess kompabilitet med microSD-kort kan Player One Hello Kitty från Samsung erbjuda en stor kapacitet med många möjligheter.

 

***

För att tävla går ni in på Julias blogg och följer tävlingsanvisningarna där. Den här tävlingen kräver lite mer än de tidigare jag har tipsat om, men du har hela 8 veckor på dig att lösa tävlingsuppgiften. 😀 Kolla även hur du kan få en extra tävlingsbonus om du skulle vinna!

Den 31 december avslutas tävlingen och en vinnare utses!

 

Lycka till!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Öhhhh, vill ha! jag har fått en knäpp på rosa mobiler. Jga älskar den jag har även om jag hellre haft den i svart eller rött, men överallt ser jag nu rosa mobiler och för varje gång börjar tankarna flöda om hur fickpengarnas värde i fickan. Dom är ju hur söta som helst 🙂

 2. Cherlindrea säger:

  Nicole: Haha! Det är samma här! Jag hade ju en rosa tidigare, men den var liksom helt värdelös. Men ändå är det den jag har tyckt om mest, så nu ska jag bara ha en rosa igen. Det är helt klart mer min grej än nån silverfärgad, högteknologisk sak. 😛

 3. Malin Åkesson säger:

  Hej !! Ni som inte vinner kan ju kika in på http://www.microlines.se där det kommer in fler & fler modeller av Hello Kitty telefoner att köpa. Nu finns det 4 st tror jag och den supercoola barbie telefonen.
  /Malin

 4. lana säger:

  Hej!jag skulle villja ha den där hello kitty mobilen jag har letat efter den över allt men jag hittar inte den jag skulle bli jätte glad om jag vinner mobilen.
  jag fyller 10 år om en månad och den här skulle bli jätte bra för mig för att jag ÄLSKAR hello kitty jag har jätte många saker om hello kitty tex kläder,skor,strumper och andra saker 😀

  MVH//LANA <3

Kommentarer är stängda.