Allmänt

En riktig sommarmorgon!

morgonfar1

 

God morgon på er alla!

 

Fast morgon är väl lite att ta i. 😉 Jag har dock inte sovit så här länge faktiskt. =)) Jag har precis kommit upp från tvättstugan och laddningen av  maskinerna där nere, så idag är det tvättning som gäller.

Som utlovat så verkar det bli en riktig kanondag idag. 😀 Solen strålar från en knallblå himmel och det är redan 17+ i skuggan. Det kommer att bli supervarmt på balkongen senare idag när solen når dit men det är ju så himla skönt! Då ska jag fälla upp parasollet och bara sitta där ute och njuta. =))

Före tvättstugan i morse så var Loxy och jag ute på en härlig morgonpromenad runt området. Fåren har släppts i hagen bakom vårt hus igen och det ger en sådan härligt lantlig känsla när man ser dem gå där och beta. Det första jag observerade när jag kom ut i morse var dofterna. Vaktmästaren klippte gräset här i går och det doftade verkligen sommarmorgon, något som direkt väckte sommarminnen ifrån barndomen när jag var ute hos mormor och morfar i deras sommarstuga. Då var morfar ofta ute tidigt, innan värmen kommit, och klippte gräsmattan och doften kom in genom det öppna sovrumsfönstret. 😀 Helt underbart!

Nej, nu ska jag ta itu med morgonsysslorna här så jag får nåt vettigt gjort idag.  

Hoppas ni får en härlig dag därute alla. Jag kikar in igen lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...