Allmänt

En kväll med syskonen hemma hos mor…

sillkvall1

 

God kväll på er alla!

 

Jag tittar bara in en snabbis under reklampausen. Fringe går på 5:an nu, en storfavorit, och efter det är det ytterligare ett avsnitt av CSI, men NY den här gången. Den vanliga” CSI gick kl.21 ikväll. Alla tre på 5:an.  En riktig favorit-tvkväll! 😀 Jag får väl se om jag orkar titta på den sista, för jag är helt toktrött efter den här dagen. =))

Efter nån timmes vila på soffan utan sömn så tog jag itu med lite måste-göra här hemma och sen var det bara att ge sig av ner till mamsen igen. Grillmiddagen hade förvandlats till sill, färskpotatis, gräddfil och gräslök i stället men det var ju inget man klagade på precis. 😀 När solen försvunnit från mamma altan där nere så var det faktiskt riktigt kyligt i vinden, och nu har termometern sjunkit till bara 12 grader. I morgon ska vi tydligen få regn efter vad jag har hört, så det är väl bara att ställa in sig på det och sedan hålla tummarna för att solen kommer tillbaka så fort som möjligt.

 

sillkvall2

 

Min bror och min ena lillasyster var också hos mamma ikväll och vi blev sittandes i bäddsoffan i mammas gästrum och bubblade tillsammans med ett gäng tokglada hundar som klättrade omkring på oss. *s* Men jag saknar vår syster Tess – hon skulle också vara med här. Men tyvärr bor hon lite för långt bort för såna här oplanerade spontanbesök ett par timmar en kväll, både för henne att komma hit och för oss att bara åka dit. Men tomt utan henne är det hur som helst. 🙁

 

sillkvall3

 

Mamma var i sitt esse och sprang runt med kameran för att ta så många kort hon bara kunde nu när några av oss i allafall var samlade i samma rum. Hehe! Det första jag lade märke till är att jag nog borde köpa mig en brun-utan-sol om jag ska kunna vistas tillsammans med mina småsyskon utan att folk tror att dom släpar omkring på nån död relik. Haha! Jisses, så blek  jag är – framför allt jämfört med soldyrkaren Nicole, som även har grundat ett par gånger i solarium också. Jag vill också ha färg, men jag vågar ju inte för den där j***a migränen. Jaja, BUS var det alltså! Kick’s nästa i morgon. *skratt*

 

sillkvall4

 

Brorsan, som egentligen låg i godan ro och läste en bok när vi invaderade bäddsoffan, flydde fältet när Nikki och jag började tjattra därinne. *skratt* Vi hade dessutom två chihuahua och en pudel som gärna ville både höras och märkas, så vår stackars bror fick inte någon vidare läsro. Hehe! 😛

 

Det har i allafall varit en riktigt härlig både dag och kväll tillsammans med mor, syskon, syskonbarn och hundar, och i morgon kommer mitt hjärta hem igen efter två jobbpass. Det är aldrig roligt när han måste vara borta dubbla dygn så det ska bli underbart att han kommer hem nu igen. 😀 Det är tur att det finns telefoner och sms i allafall. 😉

Må nu så gott alla och sov så gott i natt! På återseende i morgon bitti igen!

 

sillkvall5

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Du är fin som du är! Idag ska jag hämta nåt på posten..

  2. dennis säger:

    det va mysigt att ha nästan hela familjen samlad=)synd att jag ser ut som en apa i ansiktet bara. du kunde väl låtit mig smita iväg o raka mig iaf;-)kram kram

Kommentarer är stängda.