Allmänt

En förmiddag i solen!

torsdag5

 

Hej alla söta!

 

Är hemma en snabbis för att vila lite och även låta lilleman vila efter några timmar med sol och bus nere i mamsens trädgård med hennes Pellispricken. Förresten, det där är ju en sak som har roat mig ganska mycket den senaste tiden men som jag kanske måste reda ut. *skratt* Min kära mor har den senaste tiden träffat på en hel del personer ute som velat hälsa på hennes lilla söta pudel, och då har det visat sig att de här personerna varit helt säkra på att han heter Pellisen, eller Pellispricken. 😛 Det är alltså bloggläsare och även privata vänner till mig som aldrig sett mig skriva något annat än dessa två ”namn” på hennes hund. *s* Pellispricken är helt enkelt bara mitt personliga lilla smeknamn på min mammas hund, jag tyckte att han såg ut som en liten pellisprick när han kom tultandes – 1 äpple hög ungefär – vid 12 veckors ålder. 😀 Men Pellisens (som förkortningen till slut blev) riktiga namn är Elliot för dem som missat det tidigare. *fniss* Mamma har blivit helt paff när folk kommit fram och frågat om det är Pellisen eller Pellispricken. Haha!

Jaja, det var ju bara en parentes, men det var aktuellt härom kvällen igen och så kom jag på det nu när jag skrev om honom nu. 🙂 Hur som helst så har vi haft en helt underbar dag nere på mammas altan och i hennes trädgård. Loxy har njutit av att kunna springa omkring lös som han vill, och har nog lyckats hitta varenda daggmask i hela trädgården att rulla sig på. *s* Jag lät honom hållas. Idag fick han gotta sig som han ville. Det finns ju faktiskt ett badkar här hemma. =))

 

torsdag4

 

Fantastiskt vackra sommarängen bredvid trädgården. 😀 Jag bara älskar den, och det gäller att passa på att njuta av den innan de nitiska områdesskötarna kommer och slår den, för det gör dom två gånger per sommar. Vi har såna här ängar i mellan husen och vägarna i hela området där vi bor, inramade med buskar och träd, något som verkligen bidrar till den lantliga och naturnära känslan.

 

torsdag3

 

Min lilla brorsdotter Evelyn på besök hos farmor, här på väg ut med sin cykel. Och så Elliot i bakgrunden som smyger runt mammas land och försöker stjäla gräslökstrån… 😛

 

torsdag2

 

Den här lilla söta Hello Kittyn i sjömansdräkt fick jag i present av Evelyn idag. Söta unge! 😀 Den fick stå som en liten mascot på datorn. =))

 

torsdag1

 

Efter massa sol och bus var det skönt att hoppa upp och varva ner en stund i baden baden-stolen. 😀

 

Nu är vi hemma en sväng, Loxy och jag, för att vila en stund innan vi ska tillbaka ner och grilla ikväll. Det blir fläskkotlett med potatissallad och körsbärstomater till middag. Yummi! 😀

Ha en fortsatt fin torsdag alla! På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...