Allmänt

Och så har väntan börjat…

morgonstund1

 

Hej och god morgon på er!

 

Hoppas natten och morgonen varit bra. Själv har jag varit i farten ganska länge som ni ju vet om ni har läst tidigare inlägg. Jag fick slumra lite av och till mellan 2 och 5 i natt, men sen har jag varit uppe och gjort mamma sällskap, och klockan sju i morse körde Håkan upp henne till sjukhuset. Så nu går jag bara och väntar i princip. Om lite drygt en timme är det dags för op och sen får vi se vad läkarna säger, om hon ska stanna kvar eller åka hem.

 

Det var fortfarande kolsvart när jag var ute med vovvarna runt sju-tiden i morse, men snön som ligger överallt gjorde ändå att det lös upp och var lätt att se omkring sig. Det har snöat i natt, säkert en decimeter snö har kommit ner, och det snöar fortfarande. Nu är det ordentligt trögt att klampa fram ute på vår parkering. Vår kära hyresvärd måste nog prioritera plogning där ute nu tror jag. Vägen som går precis utanför är jättefin och upplogad, men inte vårt område. Lite dumt det där, men förhoppningsvis ordnas det under dagen.

 

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund och vila. Jag är ju toktrött även om inte min hjärna verkar vilja sova. Ögonen faller däremot ihop hela tiden, så vila dem en stund kanske jag får göra i allafall. 🙂 Annars får jag väl roa mig med att äta marshmallows. 😉

Ha det nu så bra alla, och sköt om er!

Jag återkommer lite senare.

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...