Allmänt

Katastrofala Macarons.. :-P

loxy31

 

Hej på er därute alla!

 

Jag tar en liten paus från köket och kikar in en stund. 😀 Jag gjorde ett försök att baka Macarons idag igen, den här gången med mandelmassa i stället för att mala mandeln själv. Jag har både hört och läst att det ska vara så enkelt och bli mycket finare resultat. Jo, men tjena…! Inte för mig i allafall. Dagens Macarons var nog de värsta hittills så det var bara att slänga allihop. Och då hade jag naturligtvis redan kokat ihop en chokladsmörkräm som jag skulle ha till dem. Så nu går jag här och väntar på att den skållade mandeln ska torka så jag kan mala den, för det blir ett försök till. Skam den som ger sig… 😛

 

Ännu en kaka blir det idag. Jag blev så sugen på att testa Leilas snöiga kakor som hon bakade igår i Leilas Jul, så nu ligger min degrulle i kylskåpet och väntar på att bli utbakad. Vi får luciagäster här om ett par timmar – kompisarna Veronica och Dan och deras pojkar kommer hit – så det vore ju roligt om något av försöken lyckas idag. Annars är det ju en himla tur att jag har annat i frysen. *s*

 

Annars har det varit en lugn dag idag, med pyssel i köket, vovvepromenader och skinkmackelunch. 🙂

Nu ska jag kolla till mina mandlar och se om jag kan mala dem.

Ha en fortsatt fin lucia alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    kikar in… vill önska er en trevlig kväll, 3:e Advent och Lucia.

    kram

Kommentarer är stängda.