Allmänt

En mysig luciamorgon…

luciamorgon1

 

Trevlig lucia därute alla! 🙂

 

I morse, strax före klockan sju, väckte Håkan mig med nybryggt kaffe och lussekatter framdukat på vardagsrumsbordet och med tända stearinljus satt vi i den tidiga morgonen och tittade på Sveriges Lucia. En timmes mys och lugn innan dagen börjar, och det väckte så många barndomsminnen för mig, när mamma förr brukade väcka oss barn med lussekatter, pepparkakor och varm choklad på luciamorgonen. Det doftade tända ljus, kaffe och gran i huset och hon brukade stoppa om oss barn i tjocka, gosiga filtar i soffan och så satt vi där och tittade på Lucia. Det är mysiga barndomsminnen och det kändes väldigt likt idag när min älskling väckte mig. 🙂

 

Men nu har det börjat ljusna ute, Loxy har vaknat och varit ute på sin morgontur och det börjar bli dags att starta dagen.

Vad ska ni hitta på idag då? Blir det lussefika nånstans eller ska ni bara vara hemma och njuta av söndagen? Här har vi inga bestämda planer så vi får väl se om vi hittar på något eller bara tar det lugnt.

 

Ha en jättemysig Lucia och söndag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Mysigt! Här kom gubben också tassandes och sjöng så fint:)

 2. säger:

  Godmorgon och glad Lucia!!!
  Underbara Indra, du anar inte vad dina kommentarer betyder för mig!! Jag kan nog inte ens beskriva det, men det är i varje fall väldigt mycket och det ger mig en ny glädje kick varje gång 🙂
  Jag ska absolut testa kromtabletterna, ingen blir gladare än jag om suget försvinner.

  Sköt om dig och ha en toppen bra dag!!
  Kram

 3. Mysigt ni har det =)
  Snäll gubbe du har oxå =)
  Kram kram

 4. Svar på frågan om magen.. jojo, jag har blivit av med halva magen och gubben nästan hela sin ölmage så det biter bra på bukfett:)

Kommentarer är stängda.