Allmänt

Besök hos Paulas Islandshästar! 🐴

606058F9-F327-4A4C-A4E7-819A15AFE83A

***

Hej hej alla!

Idag är det verkligen skiftande väder kan man säga. Solen lyser och det regnar, om vart annat eller samtidigt. Och det blåser ordentligt i mellan varven. Typiskt vår- eller höstväder. Igår var det också ganska ostadigt men ändå så pass okej att jag kunde ha altandörren öppen hela dagen medan jag bakade, och Lotus kunde springa in och ut i trädgården som han ville. 😊

***

9794CEAA-7608-4EFB-960E-AF3D84AD46A5

***

I torsdags var det ännu finare väder och vi gjorde en spontanutflykt till min goda vän Paula som driver Paulas Islandshästar. Vi har ju varit där och ridit några gånger som jag berättat om här tidigare, på helt underbara uteritter. 😍 Det är världens mysigaste turridningsställe, med jättetrevliga och duktiga hästar.  Inom kort kommer dom att flytta till ett annat ställe dock, och det ska bli så spännande att se de nya. Är någon intresserad så finns både hemsida, facebooksida och Instagram att följa och där kommer det hela tiden ut massor med fina bilder från verksamheten. 😊

***

F8587326-C5E5-4652-8183-99BAF4D52301

***

Men den här gången var vi inte där för att rida, utan för att hälsa på, ta lite foton på hästarna och – gosa med pyttesöta chihuahuavalpar!😍 Det var ett snabbt spontanbesök mitt i flyttstöket så vi stannade inte så länge. Men några bilder blev det i allafall och Lotus fick hälsa på sin första häst. 😃

Det är en sån härlig känsla att gå mitt i hagen bland alla dessa islänningar. Denna flocken är helt underbar och det är så goa, vänliga hästar. Man känner sig helt trygg med dom och dom är så sociala och goa. ❤️
***

D51AF967-7132-4B36-A887-66C0B40FEB32

***

Det var en varm och solig dag och de flesta av hästarna hade huvor på sig som skydd mot flugorna så jag tog inte så många foton på dessa. Det blir fler tillfällen till fotograferande ute på nya stället senare. 😊

Men det är alltid lika trevligt att komma dit en stund och umgås med hästarna. 🤗

***

På vägen ut stannade vi och käkade lite hederlig korvakoksmat i Björketorp. Min gamla favorit som jag alltid åt när jag jobbade i ett gatukök för många år sedan, kokt korv med mos, västkustsallad och en Pucko. 😁

På vägen hem stannade vi på samma ställe och tog en mjukglass innan vi åkte hemåt. 

Det var en perfekt sensommardag helt enkelt! 
☀️

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...