Allmänt

Bästa vänner!

pellissassie1

Ibland är man nog hispigare än vad man behöver som matte eller husse har jag upptäckt. 😀

De här två små gynnarna trodde vi inte kom överrens från början, eftersom Elliot hade haft en förmåga att flyga på sina egna gamla katter tidigare under mycker buller och brak, och Sassie i sin tur gärna kan ta till klorna när han tycker att saker och ting går för långt. Så vi kämpade som 17 här uppe i början för att hålla i sär dom här två för att inte riskera att dom kom ihop sig.

Ända tills en gång när jag skulle vara hundvakt några dagar åt Elliot. Jag hämtade Pellisen, mamma åkte iväg och i min stressade tillvaro glömde jag totalt bort att jag kanske skulle hålla koll på katt och hund också. *s* Det kunde kanske ha gått illa, men nu gjorde det inte det som tur var. Det visade sig i stället att det inte var några som helst problem mellan de här två och att vi hade sprungit omkring och kämpat och separerat dom helt i onödan. Och förmodligen stressat upp dom också, med vårat eget beteende skulle jag tro… 😛

Så som sagt, ibland är man nog lite väl hispig, tror jag. *s*

*

 

 

 

Hur som helst, nu har vi ätit middag och våran tv-kväll har börjat här. Vi sitter och kikar på favoritkomedin ”2 1/2 men” på 3:an nu och sen är det dags för ”CSI NY” på 5:an. Sist ikväll blir det ”Situation Critical” på 8:an, en riktigt spännande dokumentärserie som vi har börjat följa.

Hoppas ni har haft en fin dag och får en mysig kväll! På återseende alla, och må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...