Allmänt

Tokvarm dag!

Hej där ute alla!

Jisses, vilken dag! Just nu säger min termometer att det är 28+ här hos oss, men jag tror den ljuger. Det måste vara minst 83! 😛

Jag har precis svalkat av Loxy i duschen och nu ligger han i skuggan och ser lite mindre stressad ut. De här höga graderna är såklart jättejobbiga för honom även om han tycker om värme mer än kyla.

***

***

Själva sitter vi och njuter av den, ävn om jag själv är något slut just nu. Efter en drygt fem kilometers PW i värmen så är jag något spak. Men vad gör man inte för att få njuta av den vita Twixchokladen som gubben så omtänksamt köpte med sig hem när han var iväg till affären idag. 😀 Men mest sitter jag och häller i mig vatten, Vitamin Well, apelsinjuice och Cola zero om vartannat för att slippa huvudvärken jag hade igår, förmodligen på grund av att jag drack för lite i värmen.

***

***

Appropå apelsinjuice så njöt jag av fräschaste frukosten idag bestående av propud vanilj, nektarin, hallon och Brämhults juice. Jag gillar bara inte den osötade Lindahlskvargen så jag väljer fortfarande den sötade, men propud tycker jag är helt okej utan socker.

Ikväll blir det kycklingsallad till middag, för det går bara inte att laga och äta massa varm mat en sån här dag. I allafall klarar inte jag det. Helst vill jag inte äta alls när det är så här varmt, men jag har ju en make som blir lite grinig när han blir hungrig så jag får väl offra mig…hehe! 😛

I morse var vi även ute hos brorsan igen på sista ”försöka-fånga-in-kisse-uppdraget” innan han kommer hem ifrån Danmark i eftermiddag. Men mitt lockade och ropande resulterade i exakt samma sak som igår kväll – fel katt kom glatt springande, överlycklig över att bli kallad på och lämnade inte min sida för en sekund. Lagom lätt att locka fram brorsans blyga lilla Sally då. Till slut fick vi ge upp, bytte åter igen ut hennes vatten mot nytt fräscht och ställde utanför huset och åkte hem. Nu hoppas jag att hon kommer hem i eftermiddag när hon hör brorsan komma.

***

Nehepp, om man skulle ta och hämta sig lite mer dricka och sen ska jag nog ta mig en liten tupplur i baden baden-stolen under parasollet. 🙂

Hoppas ni har en underbar solig dag därute alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...