Allmänt

Hårfix på Karma & nya produkter från Eleven!

God middag på er alla!

Nu har jag kört ett ordentligt träningspass här på morgonkvisten, det första sedan den här värmeböljan kom. Jag har helt enkelt inte haft ork att träna styrka i 28 graders värme, så jag har hållt mig till PW och promenader i några dagar och tagit en liten paus från resten.

Igår var jag på salong Karma och fick mitt hår fixat av gulliga och duktiga Melina. Utväxtfärgning, klipp och flätlektion. Så nu vet jag hur man gör boxarflätor, i teorin…:-D Nu ska jag bara öva in det också. Jag tycker det är både snyggt och otroligt skönt, t.ex varma dagar, när man tränar eller helt enkelt bara vill ha vågigt hår dagen efter. 🙂

***

***

Dessutom köpte jag deras Miracle hair treatment, och det ska verkligen vara något av en mirakelprodukt! Den här krämen ska både ge glans, mjukhet och lent hår, kontrollera frissighet och flygigt hår, återfuktande, styrkande och förebygga kluvna toppar, utredande och skydda mot värmestyling, reparera torrt och skadat hår och skydda färgat hår med UVA och UVB-filter och skydda mot klorin och sol-skador.

Det är en hel del! 🙂 Dessutom doftar den fräscht och somrigt av cocos, lite mer precis när man applicerar den i fuktigt hår, men mildare sen när håret är torrt. Dock går den även att ta i torrt hår direkt om man vill ha extra vård och skydd.

Jag köpte även ett nytt schampo från Kevin Murphy, men för att inte förvirra totalt med för mycket produktinfo så skriver jag om det i ett annat inlägg senare. Men de två, Eleven och Kevin Murphy, är för tillfället två heta favoritmärken hos mig. Dessa har, självklart tillsammans med min frisörska Melinas behandlingar på Karma, gjort massor för min hårkvalité på bara några månader! 🙂

***

Nåväl, nu ska jag göra mig en proteinsmoothie och sen bör syster yster dyka upp för lite nagelfix. 🙂 Det är en konstig känsla att det är så mycket svalare idag, nästan 10 graders skillnad. Det känns riktigt kylslaget med ”bara” 21+ ute. 😛

Ha en kanonfin dag alla och håll tummarna för att vi får behålla sommarvädret i allafall ett litet tag till.

På återseende senare! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...