Allmänt

Kvällens outfit och lite annat…

me11

 

Hej på er därute i natten! 🙂

 

Kikar in en supersnabbis innan sängen med en liten ”kvällens outfit”. 😛 Tunika från Haléns, leggings från H&M och skor ifrån Skopunkten. Halsband ifrån Smycken Online.

Vi har haft en jättetrevlig eftermiddag och kväll på Peter och Jennys vackra bröllop, träffat mängder med trevliga människor, ätit supergod mat och bara haft jättekul! Kamerans minneskort stannade på 409 foton innan vi åkte hemåt. *s* Så som ni förstår har jag en hel del att gå igenom innan jag kan lägga upp några här. Men jag lovar att ni ska få se lite från det fina bröllopet. Brudparet var så vackra och stället dom vigdes på var också en otroligt fin plats, liksom stället dom hade abonnerat för festen efteråt.

 

Men som sagt, foton kommer senare. Nu är jag helt slut och hur trevligt jag än har haft så har jag dock fått stå ut med migrän hela kvällen och det har tagit på krafterna milt sagt. Så jag hoppas jag får sova i natt och blir av med eländet tills i morgon.

Hoppas ni har haft en fin lördagskväll, och på återseende i morgon.

Sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Så fin du är!!:) Syns inte att du har migrän, du ser jättefräsch ut:D
  Kram<3 Hoppas att allt är bra med dig vännen<3

 2. Du är jättesnygg! Och det nya halsbandet på:)

 3. säger:

  Åh vad fin du är! 🙂 Ni verkar ha haft det riktigt underbart. Jag har själv aldrig vart på ett riktigt bröllop så jag ser fram emot att se fina foton därifrån 😉
  Tunikan känner jag igen, hehe ,) men dina skor var ju helt grymt läckra! Blev tokkär i dom 🙂
  Pussar

 4. säger:

  Super snygga skor!!!!!

  Hoppas att allt är bra med dig!
  Ha en bra dag:D

  Kram Helén

 5. säger:

  Sicken snygging!

Kommentarer är stängda.