Allmänt

Fönsterfjärilar…

window-butterflys1

Hej hej på er alla söta!


Hoppas ni har en lika skön lördag därute som vi har. 😀

Solen har ännu inte nått fram till vår balkong, så här ute steker inte solen nu, utan det är ”bara” 25 grader varmt ändå. 😉  Jag sitter gärna i solen, men för mitt huvuds skull så är det väl bäst att jag håller mig i skuggan, så här ute är det perfekt nu. Jag brukar vanligtvis bli irriterad när det blåser och tycker att det kyler ner luften så mycket, men på grund av den otroliga värmen nu, så störs man inte ens av att det blåser en del idag. Helt ljuvligt!


Mamsen har precis gått hem efter att ha fått fint nyfärgat hår, och min älskling har kommit hem ifrån jobbet. 🙂 Förutom hårfärgning på mamma så har jag pysslat lite i lägenheten idag och satt upp lite av mina fjärilar. Jag har några svarta och vita också, och dom är så himla fina. 😀 Dessutom sätter man upp dem så smart på gardiner och liknande med hjälp av magneter. Perfekt att slippa sticka hål i tyget som man annars oftast gör, när man fäster dem med säkerhetsnålar. Jag hade gärna haft mina fjärilar uppe året om, jag älskar fjärilar! Men jag tycker det ser lite väl kitschigt ut med massa fjärilar överallt vintertid. 😛 Sommartid kan jag däremot sätta upp några i gardinerna lite här och där. =))  Den silverfärgade här uppe på bilden är egentligen en brosch som jag köpte på Faith för några år sedan och hade på en fest, och den har även suttit i håret på min syster Tess när hon gifte sig. 😀


Nehepp, nu ska jag sluta babbla om mina fjärilar och sätta på lite förmiddagste. 😀  Jag kommer nog bo på balkongen idag tror jag. Det är underbart att sitta här ute idag!

Ha en underbar dag alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...