Allmänt

Lilleman softar… ;-)

jag-o-loxy1

Det är knappt man vet vad man ska göra. Inget jobb kvar, ingen tvätt att stryka, inget kök att städa, inga gardiner att hänga upp. Första timmen vandrade jag runt i lägenheten med en kopp te och nästan letade efter fler saker att göra, trots att jag är dödstrött och egentligen sjukt lättad att över 1 1/2 dygns jobb är färdigt.

*

Håkan har äntligen kommit hem ifrån Såtenäs, och nu ska han inte iväg igen förän på fredag. Efter tvättidens slut och sedvanlig klädhängning på tork i hela lägenheten stack vi iväg en sväng till Knalleland och Kick’s, där jag inhandlade lite småprylar som jag behövde. Sen tog vi vägen förbil ChinaTown och köpte med oss kinamat hem. Så nu har vi ätit middag och sitter framför tv’n och myser och tittar på ”CSI NY” på 5:an. Det lär bli en något tidig kväll för mig skulle jag tro, jag har liksom inte sovit på ett tag. Dessutom vill jag gärna se till att vara utvilad till helgen, då vi har en riktigt kul grej på gång. Men mer om det senare.

*

Nu ska jag återvända till kriminalseriernas mystiska värld och gosa med min lilla mysgubbe. Eller ja, mysgubbar… 😉 Må så gott alla, och ha en fortsatt mysig kväll! 

loxy1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Sötaste kära lilla Loxy! <3

  2. Softa är mysigt:)

  3. Cherlindrea säger:

    Monica: Loxy’s favoritsysselsättning. *skratt*

  4. Cherlindrea säger:

    Mikka: Jag tänkte precis detsamma när jag såg underbara lilla Linus i ditt inlägg om honom ikväll. Tänk att man minns så väl när man hämtade de små älsklingarna. 😀

Kommentarer är stängda.