Allmänt

En god men regnig morgon!

sovtutor1

 

God morgon på er sötisar!

Först och främst – tack för alla fina kommentarer jag har fått de här dagarna när jag har hållt på med lägenheten. Jag har knappt suttit vid datorn, utan bara slängt in ett par inlägg då och då för att hålla er underrättade om vad som händer och att jag lever. 😉 Men idag ska jag först av allt svara på kommentarerna, och sen ska jag ta mig en lång mysig stund och läsa i kapp mig på alla mina favvobloggar. 😀

*

Jag har faktiskt fått sova lite i natt, men långt i från bra. Minst en gång i timmen har jag varit uppe och sprungit och haft nåt för mig, efter en lång stunds stirrande i taket. Men den lilla sömnen mellan de här vakna stunderna har i allafall gjort otroligt gott! Loxy och husse sover däremot gott fortfarande, rygg mot rygg sötingarna, och lär nog göra det en bra stund till om jag inte väcker dem. 😉 Det är ju trots allt inte bara jag som har jobbat extra de sista dygnen. =))

*

Det känns skönt att inte ha något speciellt att göra idag, för jag har sån j*a värk i kroppen efter de här två sista dygnen så jag håller på att bli tokig! Jag glömmer nästan bort att jag har fibromyalgi ibland, det kommer i skymundan pga den jobbiga migränen, och man känner sig som värsta hypokondrikern när man listar upp den ena sjukdomen efter den andra. Men värken har jag haft sen många år tillbaka, och jag tror faktiskt att man utvecklar någon form av tolerans. Man vänjer sig vid den helt enkelt och lär sig att leva med den. Förutom vid vissa speciella tillfällen när man har överansträngt sig som jag har gjort nu, och det känns som man har en träningsvärk utan dess like i muskler man inte ens visste att man hade. Så idag ska jag softa, mysa, sitta vid datorn, njuta av resultatet av mina ansträngningar de sista dagarna men utöver det göra ingenting. Och det ska bli så himla skönt! 😀

*

Men nu ska jag ta en kopp superäckligt burkkaffe till, eftersom vi glömde köpa kaffe igår. Jag köpte det för att ha i nåt mockabakverk för ett tag sedan, så det var ju tur att det fanns som nödkaffe nu, men hua vad det smakar vidrigt! Så jag tar tillbaka lite av ovanstående ord – en sak ska göras idag – köpas kaffe! 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare under dagen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...