Allmänt

Morgonbus…

morgonbuskompisar1

 

God morgon på er alla!

 

Jahapp, då har man vaknat till ännu en ljuvlig dag. 😀 Jag flyttade ut på balkongen med laptopen och kaffekoppen redan klockan sju i morse och då var det 18,5+ i skuggan. Kan det bli bättre liksom?! 😀

Mamma sover fortfarande och det ska hon få fortsätta med, för jag har nog stört henne en del i natt. Jag har inte fått sova den här natten heller, bara lite fläckvis då och då, och även om jag inte har sprungit upp och ner så mycket så blir det ju ändå att man flänger runt i sängen en del. Och så mamma då, som är van vid att sova ensam. Hon måste ju ha haft en hemsk natt, stackarn. 🙂

Jag ska snart smyga in och hämta ut hundarna i allafall och ta med dem på en liten promenad medans det fortfarande är morgonsvalt. Det kommer nog bli en lika otroligt varm dag idag, det är inte ett moln på himlen.

Men nu ska jag först dricka mitt morgonkaffe, svara på ett mail (Japp Virre, jag har jobbat på det sen i går..*skratt*) och sen är det dags för en skogstur. =))

Ha en fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...