Allmänt Skönhet & hälsa

Spa-dagen äntligen bokad! :-)

me-and-lillys1

Hej ute i solen alla! 😀

Idag är det lite svalare ute än vad det varit den senaste veckan. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Å ena sidan är det lite skönt med en paus i hettan, för egen del pga all soleksem jag drabbats av i sommar, och naturligtvis – för lillemans skull som behöver lite paus i värmen.

Men ändå älskar jag solen och värmen och är livrädd för att vi inte ska få tillbaka den. Det har ju hänt förr, att vi haft en fantastisk vår och försommar, och sedan när regnet kommer så kommer det för att stanna. Jag hoppas verkligen jag har fel, för jag är inte det minsta mättad än. 🙂

Jag var ute i området härom dagen och plockade en stor bukett med liljekonvaljer. Det är helt klart en av mina absoluta favoritblommor – såå himla vackra – men framför allt, en gudomlig doft! Den är ganska stark dock, så jag skulle nog inte klara av den om jag har migrän. Det är likadant med en av mina andra favoritblommor – syrenen. Också en underbar doft! 😀

***

comwell1

***

Hur som helst – idag har vi äntligen bokat vår spa-dag som vi fick i bröllopspresent. 😀

Vi har dragit på det så länge, helt enkelt för att vi ville utnyttja det under vintern – runt januari, februari – då det oftast är så grått och trist och man behöver ha något roligt att göra. Men det ena efter det andra har kommit i mellan, det har inte stämt med våra lediga dagar, vi har varit sjuka osv så vi har bara inte fått det gjort. Idag tog vi oss dock i kragen och kollade våra kalendrar och äntligen ska vi komma iväg! Vi valde Comwell Spa i Varberg som vi har tittat på tidigare och tyckt verkat mysigt. Vi kommer att ha tillgång till bad, gym, bastu osv, och i paketet ingår bland annat behandlingar, lunch, badrock och handduk. Håkan valde en stenmassage, med varma stenar, och själv har jag bokat en ansiktsbehandling och en frans-och brynfärgning plus plockning/formning av bryn. Lunchen väljer vi själva när vi vill ta, mellan 11.30 och 14.00. Det kommer säkert bli en härlig dag och jag ser verkligen fram emot den! En perfekt liten minisemester. 😀

***

me-and-lillys2

***

Lilla toker som alltid ska vara nära matte! 🙂

Nu ska jag snart börja med maten, som idag blir min supergoda lax- och citronpasta med sockerärtor, receptet hittar ni här. Den är absolut supergod!

Håkan åkte iväg en sväng för att köpa lite småsaker, men han borde vara hemma snart. Han har ägnat dagen (och gårdagen) åt att bygga ut vår altan. 😀 Så nu är den äntligen stor nog, och framför allt så riskerar man inte att ramla av den med tippande trädgårdsstolar. Det börjar bli riktigt fint här ute i vår lilla täppa nu. Förhoppningsvis får vi tummen ur att köpa ett nytt stort parasoll i morgon också, plus att hela altangolvet ska målas i samma svarta färg som staketet och planken. Jag ska ta lite bilder när vi är klara så ni ska få se. 🙂

Appropå bilder, så kommer det lite pics ifrån kalaset snart. *s* Jag har lagt dem i ett album så jag laddar upp det lite senare.

Ha det nu så jättegott alla och njut av vädret så länge vi har det kvar!

Jag återkommer lite senare, men nu är det middagsdags! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vendela säger:

    Hejsan,
    så fint att få en spa-dag i bröllopspresent. Och oavsett om den utnyttjas under vintern eller sommaren kommer det bli bra. Och härligt med en altanutbyggnad. Skulle du vilja visa upp den på Byggla? Vi har en altantävling just nu där du kan vinna 10 000 på Byggmax. Det är bara att maila mig så berättar jag mer!
    Ha en fin tisdag! 🙂
    /Vendela på Byggla

Kommentarer är stängda.