Allmänt

En lång varm och fin sommadag!

God kväll på er därute

Den här kvällen är jag riktigt trött måste jag erkänna. Jag älskar värmen och vill absolut inte att den ska försvinna. Men det har bitvis varit ordentligt kvavt idag.

Vi tog hojen ut till syrran idag, och hade det inte varit för säkerhetens skull så hade jag gärna åkt i shorts och linne idag. Så en sån här dag är jag överlycklig för mina sköna kevlarjeans som jag fick av mitt hjärta förra sommaren och kevlarhoodien som jag fick i år. Det känns mer som att åka i ”vanliga” kläder än bökiga och varma skinnkläder en varm dag som denna. 🙂

***

***

Ute hos syster satt vi mest och softade på deras altan, drack kaffe och njöt av utsikten. Det är verkligen ett underbart ställe – på sommaren. Vintertid är det lite i ödsligaste laget för mig. 😛 Och för syrran och hennes sambo också för dom ska flytta till ett nytt ställe i vinter. Större också, inför tillökningen i familjen. 🙂 Hon var fortfarande hängig idag men kände sig mycket bättre än igår, så antibiotikan har tydligen redan gjort sin verkan. Men graviditetsillamåendet får hon fortfarande dras med, stackaren. Jag vet ju hur hemskt det är eftersom jag alltid mår så illa när jag har migrän, så jag lider verkligen med henne. Det är ju en himla tur att resultatet av eländet blir något positivt. 😀

***

Nu har vi precis grillat ett par kycklingfiléer och ätit med en grönsallad ute på altanen. En perfekt fastemiddag idag när vi har vår ena 5:2-dag. 🙂 Sedan var vi ute hos brorsan igen och försökte få in hans kisse Sally för natten. Jag vandrade omkring och ropade och lockade med ett paket torrfoder, men det resulterade bara i att jag lockade till mig en annan katt som glatt kom springande mot maten. Sally såg vi inte röken av. Men det blir en varm sommarnatt och hon har varit ute hela natten förr. Så det får bli en tidig morgontur dit i morgon i stället och se om hon är tillräckligt hungrig för att låta sig lockas in då. 🙂

***

Nu ska jag bara ligga här på soffan och försöka hålla mig vaken tills klockan är tillräckligt mycket för att sänggående ska kännas rimligt. 😛 Både Loxy och Håkan struntar i rimliga tider och snarkar i kapp i varsin soffhörna redan. 😀

Hoppas ni haft en riktigt skön dag i värmen. Förhoppningsvis får vi behålla den ett litet tag till. Avslutar med ännu en härlig bild från syrrans hem. 🙂 På återseende alla!

***

***

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...