Allmänt

Mysig frukost men orolig eftermiddag igår!

God förmiddag på er!

Jag ligger en dag efter här, men igår morse började min syster och jag dagen med en underbar frukost på Café Viskan här i stan. Ljuvligt sommarväder redan på morgonen och vi satt förstås ute och njöt av nygräddade våfflor och alldeles för mycket annat gott. 😛

***

***

Därefter skildes vi åt en stund, syrran för ett par ärenden och jag för att kika på kläder. Tyvärr blev hon ordentligt dålig efter det, med hemska magsmärtor och hög feber, och eftersom hon har bebis i magen så blev man ju förstås ordentligt orolig. Men efter provtagning på sjukhuset kom hon hem framåt kvällen med antibiotika mot UVI och man kundes andas ut. Idag mår hon redan mycket bättre, tack o lov!

Så på grund av oron över syster yster så kom förstås mina klädinköp helt i skymundan igår, av naturliga skäl. Men idag har jag gått igenom alla mina nya fina tröjor som jag köpte igår. 🙂 Och ett par nya jeans. Jag hittade ett par ursnygga som jag egentligen hade velat haft, men jeans med låg midja är inte något som är kompatibelt med min mage längre. Haha! 😀 Det fick bli ett par med högre midja och jag är nöjd med dem också. 🙂

***

Vi var i farten redan vid nio-tiden på morgonen idag, då vi var iväg hem till brorsan för att mata, gosa och släppa ut hans kisse och mata brorsdotterns hamster medan dom är iväg i Danmark ett par dagar. Hoppas nu bara att jag lyckas få in katten ikväll också.

Nu sitter jag på altanen och njuter av sommarvärmen och väntar på att min gubbe ska komma hem från skjutbanan. Vi ska ta hojen ut till syrran och hälsa på henne en stund innan det är dags för lite nagelpyssel för min del.

Hoppas ni får en riktigt skön dag i sommarvärmen!

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...