Allmänt

En blåsig morgon…

bloggmorgon12

God morgon på er alla denna soliga men blåsiga onsdagsmorgon! 🙂


Jag har varit på benen sedan tidigt i morse, pigg och utan huvudvärk efter en natt med god sömn, men ändå har jag inte hunnit med bloggen förän nu. Jag fastnade nämligen i telefon med min ena syster som tyckte att det var min tur att bli väckt av henne på morgonkvisten. *s* Så i dag blev det en morgonpromenad med mobilen i högsta hugg. 😉

Nu har vi i allafall lagt på och jag har suttit och kollat igenom det senaste på aftonbladet.se. Förfasas lite över att Gudrun S. eldar upp 100 000:-,  glädjs över att värmeböljan är på väg – igen…:-P och kikat igenom lite andra nyheter. 🙂


Det ser ut att bli ganska skönt väder idag men det blåser något helt otroligt! I varje fall här uppe hos oss på 5:e våningen. Jag måste nog ut och säkra mina blommor snart så dom inte blåser sönder. Egentligen hade jag tänkt pyssla med mina odlingar idag, men det går knappt att vara ute på balkongen. Allt bara far omkring i vinden. Så antingen tar jag in alla grejer eller också väntar jag till helgen när vädret ska bli bättre.
I morgon ska lilleman till veterinären igen, på kontroll av öronen, tandvård och kloklippning. Det är alltid lite nervöst när han ska sövas, eller lugnas ska jag kanske kalla det, men det måste ju göras tyvärr. Klockan 11.00 i morgon förmiddag får ni gärna hålla tummarna för oss i allafall. =))


Nu ska jag ta och fixa lite här hemma och planera för dagen.
Ha en jättefin onsdag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...