Allmänt

Riktigt skönt ute idag..

loxymorgon29

 

God morgon på er därute!

 

Hoppas ni har fått sova gott. Faktum är att jag faktiskt fått göra det också i natt. 🙂 Bara ett par ”vakningar” men i mellan dem har jag sovit som en stock, och vaknade inte förän runt halv nio idag. Mycket behövligt ska jag säga. Jag har inget större minne av gårdagskvällen efter filmen, för då brann jag av totalt i soffan. *s* Det är egentligen helt otroligt att jag lyckades hålla mig vaken under filmen, men den var såpass spännande att jag ville hänga med. Otäck också för den delen. Ofattbart att något sådant fick lov att hända. 🙁  (The widowmaker)

 

cutecolorsbunline1

 

Idag hoppas vi på lite bättre väder än igår. Det ska väl fortfarande vara ostadigt med regnskurar under dagen, men det blåser inte och termometern visar redan över 15+. Man har inga höga krav numera direkt… *skratt*

Jag funderar lite på vad jag ska hitta på idag och det lutar åt planteringsjobb. Mina slingerväxter och buskkrasse har vuxit upp ordentligt och måste skolas om nu, något som jag egentligen skulle ha gjort för ett bra tag sen. Men bättre sent än aldrig… 😉
Förutom det har jag lite annat pyssel att pyssla med, en dörrskylt bland annat. Så det lutar åt att bli en pysseldag det här. =))

 

cutecolorsspringicon2

 

Hoppas ni får en fin söndag alla. Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe till och kika runt lite inne hos er. 🙂

 

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...