Allmänt

Midsommardags morgon…

loxymorgon104

 

God morgon på er!

 

Det är knappt man vågar säga det högt, men tro det eller ej – solen skiner idag! 😀

Jag fick sova 1 1/2 timme till slut, och även om jag inte kan påstå att jag är direkt utvilad (i själva verket är jag totalt dödstrött) så känns det direkt när man har fått en liten aning sömn i allafall. Tankarna har klarnat lite och jag är inte lika snurrig av sömnbrist som jag var i går kväll. 😉

 

Idag kommer Håkans dotter Maria och hennes sambo Micke hit på lite födelsedagsfika i förskott. Dom är bortresta när Håkan fyller år, men jag hade ändå planerat in födelsedagsfirandet någon av helgdagarna. Det är ju inte alla som har semester än. Men det blir ett lugnt firande i år, bara närmaste familjen. Många är väl kanske bortresta över midsommar också.

Själv har jag haft allvarliga problem att fixa Håkans födelsedagspresent i år. *suck* Men det fixar sig, dock lite för sent tyvärr. Men det är inget att göra åt. Återkommer med mer om det senare eftersom han läser min blogg då och då. 😉

 

cutecolorsballine3

 

Idag blir det i allafall en lugn dag för min del. Maria och Micke kommer inte förrän vid 16-tiden i eftermiddag, så jag har gott om tid att vila mig och piggna till lite. Och jag tänker inte göra många knyck idag. Det tänker uppenbarligen inte min hund heller har jag förstått… *s* Han har fortfarande inte ”klivit upp”, utan ligger nånstans under våra täcken i sängen och tvärsover. Och det kommer han nog att fortsätta med fram till lunch minst om vi inte väcker honom. =)) Men det är just vad jag ska göra nu, och försöka få med mig den ovilliga sömntutan ut på en morgontur. Sen är det dags att ladda över alla foton i kameran från gårdagen och se om det blev något roligt där. Det kommer upp senare i såfall. Men som sagt, vovveprommis först. 🙂

 

Hoppas ni hade en trevlig midsommarafton igår och att ni inte mår alltför kasst idag…. 😉

 

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...