Vardagsbetraktelser

Foton från vår midsommar!

midsommar04

 

Jag håller på att dö av trötthet! 😛 Hur ska jag klara av den här dagen??

En sak har jag i allafall upptäckt, och det är att bästa sättet att hålla sig vaken är att hålla igång. Problemet är ju bara att man sliter ut sig själv fullständigt när man går på nonstop med massa saker bara för att inte somna. Till slut är man helt snurrig! *s*

 

Men i allafall – här kommer ett gäng foton ifrån vår midsommar. 🙂 Nicole, Cico, Saphira och mamma var som sagt var här på först sill-lunch och sedan grillning lite senare. Och så lite fika i mellanåt förstås. 😉 Massa prat och skratt hela dagen och så Saphira då, som höll på att vända upp och ner på hela huset med sin energi. 😛 Hon hade dessutom gott sällskap av Loxy, Elliot och Boss som gjorde sitt bästa för att möblera om allt dom kunde flytta på och placera alla mattorna i små korviga högar i hörnen. *s*

 

Det togs en hel del foton under dagen, och jag har valt ut ett gäng av dem som jag vet kommer att roa familjen i allafall. =)) Det är många så jag har valt att lägga dem i ett galleri och låta dem tala för sig själva.
Bilderna är klickbara för större format.

 

 

Nu ska jag äta lite lunch här och sen blir den ändå en liten stunds vila innan jag måste upp och börja göra i ordning för fikat idag.

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende när jag ”kvicknat till”. 😛

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilka härliga bilder! Det var nog första gången jag knappt märkte när du faktiskt hade framme kameran, för jag blev riktigt förvånad över vissa foton då jag inte ens ser på dig 😉
    Hoppas ni fick en bra dag i dag i alla fall både du och Håkan. Vilken dag fyllde han år? Vill ju gratta rätt dag 😉 Måndag var det va?

    Puss puss

  2. säger:

    Skicka hit den där skålen med jordgubbarna. Mums!

Kommentarer är stängda.