Vardagsbetraktelser

Julaftons morgon i Härnösand… :-)

soluppgang1

God förmiddag och god jul på er alla! smiley
Nu sitter vi uppe i härliga Härnösand och resan hit gick otroligt bra. Vi trodde förstås att det skulle vara massor med folk och bilar ute på vägarna så här dagarna före jul, men det var det märkligt nog inte. Kanske för att måndag och tisdag var klämdagar och många åkt redan före helgen till vart de nu skulle någonstans och fira jul.

Men eftersom vi startade redan klockan 06.00 på morgonen så fick vi däremot bevittna en helt fantastisk soluppgång i stället, och jag knäppte av lite foton genom fönstret från bilen medans vi körde.

soluppgang2

 

soluppgang3

 

soluppgang4

 

Väl framme i Härnösand hade svärföräldrarna middagen färdig på bordet, och efter en timmes vila hade vi sedan en mysig kväll framför tv’n, med lite skinkmackorn framåt nattkvisten. Här är en hel del snö, och ändå har det regnat precis så det var mer i förra veckan. Men jag är glad att jag får en vit jul i allafall. smiley

julmorgon1

 

julmorgon2

 

Nu har vi precis ätit julfrukost och ska iväg till Dollar Store för att köpa lite småprylar innan det är dags att åka ut till julfirande i Hästviken med resten av släkten. =)) Hoppas ni får en underbar julafton alla! smiley På återseende efter julaftonskväll!

julmorgon3

Julkramizar på er från oss! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...