Allmänt

Märkligt väder denna morgon…

loxy-o-boss2 God morgon på er alla!

 

Det här har varit en riktigt märklig morgon vädermässigt. Jag har inte sovit i natt så jag har kunnat följa den timme för timme, och växlande är minst sagt vad man kan kalla den.

Tidigt i morse var det molnigt och ganska svalt ute, för att nån timme senare klarna upp och bli ljusare, men vinden ökade. Då var det dags för en vovvepromenad, så jag tog på mig en jacka idag eftersom vinden var lite kylig. Men efter ungefär tio minuter ute så stekte solen, det var näst intill vindstilla och jag höll på att få värmeslag i alldeles för mycket kläder. Men nu – ungefär en halvtimme senare – är det mulet och mörkt ute igen, blåsigt som 17 och regnet hänger i luften. Det är inte det lättaste att försöka avgöra hur den här dagens väder kommer att se ut precis. 😉

 

En skön morgonpromenad hann vi med idag i allafall, och jag passade på att plocka en lika stor bukett sommarblommor som igår, men till mamma den här gången. Så på vägen hem smet jag förbi henne för att lämna av den, och för att höra hur brorsan och Evelyn haft det på sin semester, vilken hade varit riktigt bra. Dom hade hunnit med allt ifrån Skara Sommarland till fisketur, badning och andra utflykter. Det lät som en riktigt härlig vecka. 😀

 

Så nu har jag slagit in Evelyns present som jag köpte till henne i Härnösand, och även Saphiras även om hon inte kommer hem förän om lite drygt en vecka. Tjejerna är superlätta att köpa saker till, men grabbarna??? Jag är allmänt urdålig på att köpa ”kill-presenter” och dessutom har jag ingen aning om vad Hugo och Hampuz har eller inte har. Jag får nog pumpa syrran på lite info tror jag, för blir det som planerat så ska vi snart ut till dem på en riktigt härlig familjesammankomst, och innan dess måste jag ha hittat något fint till killarna. 🙂

 

Men nu ska jag börja fixa lite här hemma. Jag har som sagt inte sovit i natt, förutom nån timmes halvdvala mellan 5 och 6 på morgonen, så när jag klev upp hade jag en fullkomligt exploderande huvudvärk. Det var bara att ta ett  par alvedon och lägga sig igen tills det gett med sig lite. Men det är fortfarande lite dimmigt i skallen så idag måste jag ta det lugnt. Annars finns risken att jag blir liggande en vecka eller nåt, och det har jag definitivt ingen lust med. Inte tid heller för den delen.. *s*

 

Hoppas ni har fått sova gott i allafall, och att ni får en fin dag!

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

Tjejiga presenter… 😉

 

paket1

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    ja, här skiftar vädret väldigt med. Mörka moln och lysande sol

  2. säger:

    Hej:) Låter som en mysig promenad men oj vilket märkligt väder!:O Så mysigt och roligt med en familjeträff:) Är det din bror som föder upp hästar?=) Känner igen namnen Hugo och Hampus;)
    Ha det toppen, hoppas huvudvärken går över! Kram<3

Kommentarer är stängda.