Allmänt

En dimmig morgon…

loxynalle1

God morgon ute i stugorna denna dimmiga lördagsmorgon! 🙂

 

Jaha, jag hoppas ni har haft en god natt alla. Själv har jag inte sovit, men det är väl knappast nåt märkligt med det – det börjar bli nåt slags regelbundet varannnan-natts-sovande här. Och till råga på allt så lade ju modemet av igen förstås, så jag har inte haft något intenet på hela natten. Först nångång framemot tidig morgon kom det tillbaka. Men jag har fått en massa annat gjort på datorn i stället, så jag ska inte klaga. 😀

 

Nu har jag suttit här sen sju nångång, druckit morgonkaffe och planerat för årets fröinköp. 😛 Några blommor och kryddor har jag ju erfarenhet av nu, och vissa ska jag definitivt köpa i år också, som till exempel Sommarmalva. Vissa ska jag definitivt inte köpa! *s* Sen måste jag ha en massa jord, lecakulor (jag tänker inte dränka mina odlingar ett år till…*s*) och diverse annat smått och gott. Jag har inte bestämt mig för om jag ska iväg idag ännu, eller om jag ska ta det någon annan dag i stället. Håkan har åkt iväg en sväng för att handla nu, men jag får väl se hur jag känner mig när han kommer tillbaka. Om jag orkar ta mig nånstans idag eller om det blir en tidig middagsvila i stället. 😉

 

Nu ska jag i allafall dricka upp mitt kaffe och ringa ett par samtal innan jag ska ta itu med disk och lite annat.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hoppas att du får en bra dag 🙂

Kommentarer är stängda.