Allmänt Personligt

Lite huvudvärk ikväll…

loxynatt6

Kikar in en snabbis och önskar er alla en fortsatt trevlig kväll och en god natt när det är sovdags för er. Själv har jag haft en envis, molande huvudvärk hela eftermiddagen som inte riktigt vill ge med sig varesig med hjälp av alvedon eller vila, så jag misstänker att det är migrän som är på gång. Jag hade ju mina misstankar i går kväll att det var en sömnlöshetsperiod på gång och det hade jag alldeles rätt i, och dessa brukar ju tyvärr hänga ihop med migränen på ett eller annat sätt. Så ikväll blir det tidigt sänggående, och skulle bloggen stanna till en aning nu, så beror det på att jag blivit liggande i migrän. Men jag håller alla tummar och tår jag har för att det inte ska bli så allvarligt, utan att jag åtminstone kan blogga några rader i mellanåt.

Ha nu en jättefin kväll alla och sov så gott i  natt! Tack för alla fina kommentarer jag har fått i dag. Jag ska svara på alla och kika in hos er så fort jag blivit av med huvudvärken. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...