Allmänt

Drömmar om första mc-turen!

me-and-my-darling-hd1resize

Jag satt och kikade på massa foton från förra sommaren här i kväll och hittade bland annat en hel del kort ifrån våra motorcykelturer med Hräsvelg. Bland annat det här kortet, från den första turen med nya hojen förra året. 😀 Då åkte vi först en sväng hela gänget och sen for vi ut och grillade vid en jättemysig grillplats med vindskydd i skogen. En helt underbar dag! 🙂

Och nu när solen har kikat fram lite då och då under dagarna så blir man ju bara såå himla sugen på första turen för året. Håkan har i och för sig redan varit ute på sin första tur. =)) Förra lördagen, när graderna steg upp till +9-10 så var han faktiskt ute på premiärturen tillsammans med ett par av killarna från klubben, och han sken som en sol när han kom hem. *s* Personligen tycker jag väl att det fortfarande är lite i kallaste laget, men så är jag ju en riktig frysskit också. *s*  Men snart så… Och idag var Håkan dessutom iväg i Göteborg och införskaffade en mycket efterlängtad sak till mig. Ett nytt batteri till min älskade rosa pärla – min scooter. Det var ju i princip omöjligt att åka någonstans med den, man var ju alltid livrädd att bli stående nånstans för att den inte ville starta. Det hände ju när jag varit och handlat förra sommaren och det var ju inte det allra roligaste jag har gjort, att stå där och be alla karlar som gick förbi att hjälpa mig att kicka igång min moppe. *fniss*

 

Hur som helst – nu har jag fått ett helt nytt, starkare och bättre batteri istället för det här kinesiska B-batteriet som sitter i som orginal, så nu hoppas jag att jag vågar ge mig iväg lite längre med pärlan i sommar, eller rättare sagt – stanna nånstans på vägen. *s*

 

Förutom batteriet till mig så hämtade Håkan även sina nya blinkersglas på Mothers som han hade beställt. Det är mycket kul med modifiering av nya hojen nu. Vi kikade bland annat på lite tillbehör på Troféshop.se här ikväll, och Håkan har fastnat för ett par sadelväskor som bara är såå himla snygga!

sadelvaska1

De här väskorna är i PVC men ser verkligen ut som läder, och dessutom är dom tåliga och vattenavstötande, eftersom materialet är impregnerat innan tillverkning. Jag tycker också dom är toksnygga, både den silvergrå färgen, nitarna och örnloggan. Dom skulle vara så läckra på vår svarta hoj helt klart! 

Håkan har kollat länge på olika packväskor, för vi har inga alls nu. De sista vi hade satt på vår svarta SuperGlide och det var ju ett tag sen, vi har ju hunnit med en WideGlide i mellan där också. Men om vi ska åka till exempel till Huggsexan tillsammans i år så måste vi ha packväskor, annars får vi aldrig med oss det vi behöver. Och de här väskorna var otroligt bra i pris dessutom. 1395:- på Troféshop.se är sjukt billigt jämfört med många andra väskor vi har kollat på. Så det lutar starkt åt att det blir de här sadelväskorna till hojen i sommar. 😀

 

Nu ska jag fortsätta kika igenom mina fotomappar och drömma om sommaren. =)) Om en halvtimma är det dags för favoritserien ”Criminal minds” på 5:an.
Ha en jättefin kväll alla och på återseende!

 

logga-trofeshop1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...