Allmänt

Min soldyrkare! :-)

loxysol21

 

Hej på er alla!

 

Det blev ett underbart väder idag när dimman väl hade lättat. 😀 Loxy hittade förstås en liten flik sol på golvet i en hörna, och jag var tvungen att flytta på lekbacken så han kunde ligga där. Han gjorde allt han kunde för att klättra upp i backen, men det var inte helt enkelt. *s* Sen har han legat där och solat, stollen. 😛 Han är precis tokig i sol och värme. =))

 

Det blev ingen tur till någon handelsträdgård i dag, men däremot har jag suttit och planerat odlingen och vilka frön och plantor jag ska ha. Jag hoppas att jag har valt bra växter till våra förhållanden här på balkongen.
Nu ska jag fortsätta med middagen här. Idag blir det vegetariska ostfyllda schnitzlar – såå himla gott! 😀

Återkommer lite senare. Ha en fortsatt fin eftermiddag och kväll!

 

loxysol11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...