Allmänt

1:a advent!

God morgon på er denna vackra men kyliga söndagsmorgon!
Då var det första advent och startskottet mot julhelgen har gått. 🙂 Vi har mycket planerat framöver, men det blir bara lugna och mysiga saker med familj och vänner. Jag tycker om allt stök och pyssel till jul, men det gäller att sätta stopp på sig själv i mellanåt så man inte tar på sig för mycket och bara stressar igenom hela december månad.
Men för min del blir det i allafall en salig blandning av nagel- och franspyssel, julpyssel och kökspyssel. I år ska jag bara göra skumtomtefudge! Det har jag lovat mig själv i tre år nu, utan att det har blivit av. 😛
Idag ska jag i allafall greja lite i köket, ta upp lite adventspynt och bara ha en skön och lugn söndag. I morgon blir det naglar för hela slanten så det vore kul att vara klar med adventsgrejerna idag. 🙂

Ha nu en jättefin första advent alla och på återseende! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Åh låter som en mysig advent för dig 🙂

Kommentarer är stängda.