Allmänt

Saphiras födelsedaghelg! :-)

Hej därute alla!

Nu var det ett tag sedan igen för här är det fullt upp just nu. 🙂

Födelsedagarna avlöser varandra, julhelgsplaneringen pågår för fullt och dagarna är fullspäckade! Jag får helt enkelt passa på att blogga när jag hinner, typ mitt i natten när jag inte kan sova. 😛

Och då får jag försöka hinna med så mycket som möjligt och först ut får bli Saphiras födelsedag som firades i dagarna tre i år. 😀 Eftersom hon fyllde på fredagen så firades hon ”bara” hemma den dagen, med morgonpresenter på sängen och mys med familjen.

På lördagen gick det lite livligare till. Då var vi iväg till Leos Lekland för att fira födelsedag i Discorummet. 😀

***

***

***

Långbord med Saphira på ”tronen” vid kortändan, korv med bröd, glass, presentöppning och ”Ja må hon leva…”! 😀

***

***

Efter firandet i Discorummet var det fritt bus ute i Leklandet!

***

***

***

Medan syster yster och jag nätshoppade julklappar och stoppade i oss kaloribomber… 😛

***

Dagen därpå, på söndagen, var det dags för hennes så kallade ”vuxenkalas” som vi brukar säga. Då kommer alla i familjen och vänner för att uppvakta lilla fröken. 😛

***

***

Då bjöds det på chokladbollstårta efter Saphiras eget önskemål som mamma bakat… 🙂

***

***

Och en fantastisk godistårta som ”moster” Eva gjort! 🙂

Båda två smakade fantastiskt gott, och det gjorde även allt annat av kakor och bullar, men jag tror jag talar för de flesta av oss när jag säger att allt socker stod oss långt upp i halsen resten av den kvällen. 😀

***

***

***

***

***


Som vanligt var det en jättetrevlig stund hemma i deras mysiga hus och jag tror det var en ganska nöjd 9-åring som somnade den söndagskvällen. 🙂

***

Nu ska jag göra ett nytt försök för att se om jag kan somna i natt, så det här blogginlägget får räcka för nu. Om jag inte hamnar här uppe i soffan igen om ett par timmar förstås. 😉 Men jag ska upp tidigt i morgon bitti så jag hoppas verkligen att det blir lite sömn i stället.

***

Hoppas ni har en god natt där ute alla och får en god morgon om några timmar! 🙂

På återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...