Allmänt

Sensommar = getingtid

morgonaster1

 

God morgon på er alla!

 

Måndag morgon då, en riktigt höstlig sådan måste jag säga. Det är svårt att hålla fast vid hoppet om varma sensommardagar när man vaknar till det här rusket. Jag har dock lite splittrade känslor när det gäller de där varma sensommardagarna. De är underbara och man vill verkligen ha dem – men man vill inte ha de obligatoriska slöa getingarna som alltid följer denna tid. När vi var ute i Hofsnäs i förrgår så höll jag på att bli komplett galen! Det var getingar överallt, på alla! Det var inte bara jag som klagade, tack o lov. Jag såg många som viftade, sprang och skällde över dem. Jag är inte så insatt i en getings levnadsbana, men har ni lagt märke till att dom inte hörs så här i slutet av sommaren? Dom surrar inte, utan helt plötsligt har man bara en geting som kryper i håret eller på halsen och man har inte hört ett ljud ifrån den. Under högsommaren så blir man ju varnad så fort dom närmar sig liksom. Någon som har tänkt på samma sak, eller är det bara jag med min getingfobi som har lagt märke till det här fenomenet? *s* 😛

 

Hur som helst – idag blir det förmodligen ingen sensommarvärme, och heller inga getingproblem – förhoppningsvis. Jag ska ha en målardag idag, så jag har inte så mycket emot att vädret är ruggigt. Jag fick som sagt ett par saker av min mor igår, och en av dom grejerna ska jag måla idag. 😀 Ska fota och lägga upp lite bilder när jag är igång.

Nu ska jag först och främst dricka upp mitt morgonkaffe, och sen är det dags för vovvepromenad innan jag kan börja med mitt dagsprojekt. 🙂

Ha en jättefin måndag, och på återseende lite senare!

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. getingar är verkligen inget roligt! men nu är dem ganska så slöa tycker jag..

Kommentarer är stängda.