Allmänt

Kyckling & SACT…

sact2

Vi har precis ätit en underbar middag framför tv’n, bestående av kyckling, potatissallad och små körsbärstomater, och nu är det Sex and the City som gäller. Jag tycker fortfarande att SACT är såå  himla bra! 😀 Men så har jag heller inte sett alla avsnitt heller, troligtvis inte ens hälften, så oftast är det nyheter för mig när det nu går på 3:an igen. Jag tillhörde inte den stora skaran som anammade serien direkt den kom ut, men det var nog bara en ren tillfällighet. Jag missade seriestarten och det tog lång tid innan jag såg mitt första avsnitt.

Men som sagt, nu tycker jag det är jättekul och det håller ju faktiskt än, även om serien börjat få några år på nacken.

 

 

 

 

 

 

sact1

 

 

 

 

I morgon ska Håkan iväg till Såtenäs och jobba igen, och eftersom Sex and the City inte direkt är hans typ av serie eller film, så ska jag faktiskt se till att äntligen se SACT-filmen på kvällen när jag ändå är ensam. Jag har haft den i flera månader nu utan att det har blivit av.

 

Men nu ska jag ta mig en kvällsdusch och förbereda mig för kvällens film klockan 21.00. Det lutar åt ”Bourne Identity” på 6:an i kväll, vi får väl se om det blir den.

Ha en jättefin kväll alla och må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. hej du har blivit utmanad 🙂

  Regler:
  • Gå in i mappen ”mina bilder”
  • Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den mappen
  • Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
  • Utmana tre andra personer och länka till dem

 2. Cherlindrea säger:

  Kul, utmaningen är tagen! 😀

Kommentarer är stängda.