Allmänt

Dimmig morgon…

gryning1

 

God morgon på er därute i vintermörkret!

Klockan är bara lite över sex och jag har ingen aning om vad jag gör uppe redan, när jag inte ens har sovit ordentligt i natt. Men Håkan har precis åkt iväg till Såtenäs och är jag vaken så har jag svårt att låta bli att tassa upp på morgonkvisten när han ska iväg. 😉

Det har kommit en hel del snö i natt, och dessutom är det tokdimmigt ute så jag hoppas resan på 10 mil till jobbet går bra. Men det bör nog ljusna ganska snart skulle jag tro, så han kommer inte behöva köra hela vägen i det här mörkret.

Själv har jag  hunnit ta en kopp kaffe och kikat igenom mina mail, men jag tror faktiskt att jag lägger mig och försöker sova en liten stund till. Nån timme i allafall, annars kommer jag  att vara idiottrött vid 11 istället, och idag har jag en hel del att göra. Vi ska till Blekinge i helgen så det är lite att fixa innan dess. Dessutom tänkte jag baka idag, och då vill jag inte gärna somna över köksbänken. 😉

 

Hoppas ni har haft en god natt alla och får en jättefin dag! Ses lite senare… Då återkommer jag med en kul utmaning som jag fick igår kväll. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. Go morron på er!

  Hoppas ni får en bra dag, KRAM

 2. Cherlindrea säger:

  God morgon vännen! 🙂 Jadå, här är det bara fint tack. Hoppas du mår bättre nu också. Jag får inte min j***a RSS att fungera så enligt den har du inte skrivit några inlägg..*s* Jag får nog köra på den gamla stilen ett tag till och kika runt manuellt. 😉

  Ha en jättefin dag! Kramar om!

 3. säger:

  Hej syster 🙂 Vi vaknade samtidigt idag verkade det som…
  Jag är dock hemma sjuk, men ska tvinga iväg mig till skolan imån ändå.
  Ska bli roligt och se vad du gör med din utmaning.
  Jag tipsade om dig för Coffe, han har precis startat sin blogg.Det var han som var med ute förra helgen.Söt va? 😉
  Vet du föresten om jag kan skaffa försäkring till datorn så här i efterhand?
  Gjorde det inte vid köpet, men vill gärna ha en nu.
  Puss puss

 4. Cherlindrea säger:

  Hej söt! Ja, nu ligger den ute i allafall. Jag blev ju toknervös, tänk om 6:e mappen varit typ ”Privata mappen”..haha! Men så roligt var det inte. *s*
  Jag fattade faktiskt inte vem det var förrän jag såg att han utmanat dig också, då gissade jag på Coffe. Namnet tydde på det. 😉 Men att det var en kompis till dig var jag inne på redan i går eftersom det var en Boråsare. 😀

  Ja, du kan så klart skaffa en försäkring i efterhand. Jag skulle nog välja en drulleförsäkring om jag var du. Har ni ingen hemförsäkring förresten? Hur som helst, en drulleförsäkring täcker väldigt mycket av just det den heter – drulleolyckor. Googla det och se vad du hittar först.

  Krya på dig gumman så hörs vi. Puss puss!

 5. säger:

  Åh vad bra, tack för hjälpen.. ska kika på det direkt 🙂
  puss

 6. Cherlindrea säger:

  Nikki: Så lite så… 😉

Kommentarer är stängda.