Allmänt

En mysig söndagskväll…

jagseg1

 

God kväll på er därute alla!

 

Hoppas ni haft en bra dag. Solen har lyst och det har varit riktigt fint idag, även om det verkar som om sommarvärmen är över för den här gången. Själv har jag legat och vilat mig hela eftermiddagen för att försöka bli av med både huvudvärk och nack/ryggvärk som varit riktigt envetet idag. Det känns lite bättre i kväll, i varje fall med huvudvärken, så nu ska jag bädda ner mig i soffan och umgås med min älskling framför tv’n ett par timmar. Bones har precis börjat på 3:an. Det är ett sånt där nödprogram som efter hand har blivit riktig bra. 🙂 Klockan 21.00 börjar Irene Huss: Den krossade tanghästen på 5:an som vi tänkte se. Vet inte om det är något att ha, men det märker vi. =))

 

Hoppas ni får en fin kväll alla, vad ni nu ska hitta på. I morgon är det måndag igen – en ny vecka och nya möjligheter. 😀 Jag fick lite saker av min mor idag som jag ska jobba med i morgon. Lägger upp lite foton på det då. Mitt nya pyssel- och inredningsprojekt. =))

 

Må så gott alla och sov bäst när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Håller faktiskt med dig till 100. Sommaren har hemska insekter, håller på att få världens utbrott när jag är ute och tar en tur på hästen och miljoner med mygg och bromsar anfaller. Inte det roligaste. Och all värme kan vara riktigt skönt ibland och när man kan lägga sig ute och bara steka lite, helt underbart! Men vintern är nog ändå bäst för mig, finns ju inge bättre än att krypa ner under ett tjockt täcke och kolla på film eller något. Helt underbart! 🙂
    Här är allt bara bra, har lite ont i halsen och snuvig. Allt bra med dig ? 🙂

  2. säger:

    Hej 🙂
    Måste bara säga att jag tycker din blogg är GRYMT fin :))

  3. säger:

    sv:
    Usch, förstår helt o hållet. Hatar också att gå ut och sätta sig i en iskall bil, och hålla på att frysa röven av sig. Inte alls kul! därför brukar jag vara smart att gå ut och låta bilen gå ett tag innan jag sätter mig i ! 🙂

    Okej, migrän hade jag när jag var yngre. Jobbigt är det verkligen, men man fick ju vara hemma från skolan och det var ju förstås ett plus i kanten.. Hihi 🙂 Hoppas att allt går över och att du är hur pigg som helst imorgon 🙂 Kram!

Kommentarer är stängda.