Allmänt

God kväll på er därute!

haircolouring1

Jaha, då satt man här med hårfärgningsmedel i huvudet och väntar. 😛 Det ska verka i ca 20 minuter till, så jag tänkte jag kunde passa på att blogga lite under tiden. =))

Mamsen har varit här och klippt mitt hår, och sen tog Håkan över färgningen. Det här är ju superlyxigt! *skratt* Att ha egna frisörer. 😀 Hur många killar brukar ta hand om färgningen av sin tjejs hår egentligen? Jag har åtminstone aldrig stött på någon tidigare som gjort det. Men lustigt nog är det likadant för både mig och mina systrar. Deras äkta män Cico & Franz sköter också om deras hår. *s* Gulligaste killarna! =))

 

Själv har jag tonat mammas hår idag, och det såg ut att bli riktigt bra också. 😀 Jag har inte sett det torrt ännu, eftersom hon kilade hem till sitt medans det fortfarande var blött. Men jag hoppas hon är nöjd med det. Om inte lär jag få höra i morgon annars… *s*

 

Halva dagen gick åt till shopping idag. Vi for omkring till det ena stället efter det andra, både i stan och i Knalleland, för att hitta allt vi skulle ha. Men nu har vi fått inhandlat allt inför resan på onsdag, både presenter, måste-ha-saker till oss själva och lite goda saker som vi ska ha på resan upp. Jag tänkte göra Ciabatta med salami och mozarella, och med lite tomater och rödlök. Tillsammans med kaffe och lite fikabröd så blir det perfekt färdkost. Middag brukar vi alltid stanna och äta på ett supermysigt ställe strax utanför Örebro. Får se om det blir samma ställe den här gången också.

 

Nu ska jag kika lite på tv innan det är dags att skölja ur den här sörjan. *s* Vi kikar på jordens mest korkade program – en amerikansk dokusåpa, Momma’s boy. Det är det sjukaste jag nånsin har sett! Vuxna killar totalt toppridna av sina morsor. Man får känslan av värsta Oidipus-komplexen. Och ändå kan man inte låta bli att titta och irriteras. Det är nästan lika sjukt det. Haha!

 

Men ikväll är det final så nu måste jag se om mammorna lyckas få med sig sina små pojkar hem igen utan att dom lyckas inleda nåt förhållande med de farliga, hemska och olämpliga tjejerna. 😛

 

Ha en fortsatt mysig kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...