Allmänt

En dag i köket…

saphiradanmark1

 

Sötaste Saphira trivs i Danmark… 😀

 

Hej därute!

 

Nu har jag fått gjort lite av det jag skulle idag, men det känns som en liten vila nu vore ganska smart. Efter en sömnlös natt och fullt hålligång hela dagen så börjar jag känna mig en smula vimsig. *s*

 

Jag hade planer på att baka lite idag, det skriker tomt i frysen på fikabröd. 😉 Men jag ville samtidigt få ordning på köket först, innan jag börjar dra fram en massa saker. Och få i ordning innebar att försöka hitta en bra plats för nya köksassistenten. 😀 Den är ju inte minsta prylen precis och jag har haft en stunds huvudbry över hur jag skulle få plats med den och vad för saker jag måste ”offra” på köksbänken. *s* Jag vill ha ett större kök – med massor av bänkar, hyllor och skåp! 😀

Nu är allt på plats dock, och jag blev riktigt nöjd med placeringen. Men nu är jag i stället toktrött – eftersom jag passade på att skura hela köket samtidigt. *s* Så nu ska jag ta den där behövliga vilan och så får jag se senare om det blir någon bakning idag. Annars får det vänta tills i morgon. Då är jag ensam hela dagen för Håkan ska iväg ner till Trelleborg i ett riktigt spännande ärende som lär ta hela dagen med tanke på avståndet. 😛 Så egentligen är det kanske bäst att vänta med baket och köra en heldag i köket i morgon i stället. (igen..haha!)

 

Hoppas ni haft en fin dag alla! Här blåser vi nästan bort, i varje fall på 5:e våningen. 😉 Men varmt har det varit – nästan 20 grader, även om solen lyst med sin frånvaro.

Ha en fortsatt fin dag så återkommer jag lite senare.

Må så gott alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. hej hej.. måste erkänna att du är inte ensam om att ligga efter vad gäller att läsa/följ bloggar (skäms). Här är nämligen 1 till.. men jag ska bli bättre!!

  Hoppas du hittar nå gott recept på min blogg som din man vill prova. Hade fler recept förr, men när jag gjorde om så tog jag bort en del. Men fyller på recept så ofta jag kan, så dom blir fler än vad dom är nu..

  Nej, nu måste jag skynda iväg igen… tänk att man aldrig har tid till att sitta i lugn å ro framför burken å läsa å/eller titta runt.
  kram på er och ta hand om er

 2. säger:

  Ja det är väl konstigt att man inte bara kan göra det man tänkt sig när man ska greja? Istället skurar man hela köket! Inte konstigt man blir utmattad! Ja, Chiforum kan vara lite trögt ibland, men huvudsaken är ju att man kan se bilderna! Ha en go kväll och hoppas ni inte blåser bort 😉

 3. säger:

  haha ja det gäller ju att smyga in det rosa 😉 Min kille va väll inte så glad över en rosa dammsugare men när han såg hur lyrisk jag va över den så kunde han inte låta bli att låta mig köpa den, för vem blir egentligen glad av en dammsugare? JAG! 😉 haha

Kommentarer är stängda.