Allmänt

En god men dimmig morgon!

morninglox1

 

Har ni fått sova gott i natt? Själv har jag haft en sömnproblemsnatt igen, naturligtvis! Det var väl bara väntat i dag när jag ska iväg. Jag får vila sen på dagen så jag inte är helt utslagen ikväll. Jag har i allafall legat still i sängen i natt och inte suttit uppe vid datorn eller liknande. Förhoppningsvis får man lite mer vila då.

Vad händer idag då? 🙂 Det verkar vara en riktigt råkall morgon efter vad jag kan se. Frostigt vitt på träden, dimmigt, grått och -3,5 grader. Inget vårväder precis. 😉 Vi får hoppas på bättre frampå dagen, men vi har ju bara precis kommit in i den första vårmånaden enligt almanackan och det är långt kvar till den riktiga våren förmodligen.

117838007_1

 

Idag hoppas jag i allafall på ännu några berlocker på posten. 😀 Och så ska jag bevaka några fler aktioner som jag har budat på, bland annat de här ursöta små underbyxorna. 😛 Just nu är jag överbudad, de verkar vara ganska populära de här. Men jag ligger lågt fram tills sista halvtimmen ungefär, då brukar jag göra ett slutryck i budningen och tokbevaka aktionen. *skratt* Det är förstås andra som gör så också, så ibland förlorar man ju. Men igår vann jag två såna aktioner, en liten flipfloptoffla och en rosa högklackad sko. De två hoppas jag kommer i dagarna också. 😀

***

Men nu ska jag ta och dricka lite morgonkaffe och kika runt lite på bloggar, fb och mail och se vad som har hänt sedan senast.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hihi, vad roligt att du fnissade åt kaninnosen. Jag var faktiskt tvungen att googla ”Teddylöwen” men jag har ingen aning om det är en sån.
  Bröllopsplanerna går frammåt. Igår hämtade jag min klänning som fått ett släpupphäng tillsytt. Jättenöjd!
  Vad spännande med lokalen, det är ju en stor grej! Var det lätt att bestämma er för den eller har ni kikat runt?
  Kram på dig!
  Och, för hundrade gubbar, lycka till med kurstarten nu!! 😀

 2. Ja, vi får hoppas att den riktiga vårvärmen kommer snart. 🙂
  Hoppas du har en bra dag!
  Kram

Kommentarer är stängda.