Allmänt

Tidig middag idag…

kitchen13

 

Hej hej alla!

 

Kikar in en sväng innan det är matdags för vår del, bra mycket tidigare än vad vi är vana vid. Men jag vill gärna äta middag innan jag sticker iväg för en kväll, så framöver blir det tidig middag på torsdagar och fredagar i några veckor. 🙂

Hjärtat tycker jag ser så husmoderlig ut när jag står och pysslar i köket i mitt hemmasydda, rosablommiga förkläde. *skratt* Idag lekte han lite med kameran när jag höll på med maten, och eftersom jag faktiskt gjort mig i ordning en smula och inte såg lika sunkig ut som jag kan göra vissa hemmadagar så lät jag honom hållas. Haha!
Till middag blir det vegetariska ostfyllda schnizlar idag. Dom är verkligen sjukt goda! 😀

Jahapp, sen blir det väl en snabb kopp kaffe på maten och så bör det vara dags för mig att åka iväg. Jag ser verkligen fram emot det här, det ska bli så himla roligt! Men åter igen – hoppas nu bara jag får hålla mig på benen de aktuella kursdagarna så jag tar mig igenom hela kursen. Håller tummar och tår för det!

 

kitchen21

 

Men nu verkar det vara dags att hälla av potatisen och plocka ut schnizlarna ur ugnen. Om jag inte är allt för trött så återkommer jag ikväll och berättar om första kurskvällen. 😀 Annars får ni vänta tills i morgon bitti. Jag kanske står på öronen av nya intryck när jag kommer hem ikväll. 😛

 

Ha nu en jättefin torsdagskväll alla och sköt om er!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hallå där! =)

  Ja det är ju verkligen snyggt med lite färg i pälsen tycker jag 🙂 Och jag är verkligen jätteförtjust i Paul Frank med =)

  Händig du r köket då 🙂
  Önskar att jag var hälften så duktig =) hihi.

 2. säger:

  Ja verkligen. De är verkligen familjekära också. Nu när vi skaffade Moriko övervägde jag kort en till Havanais men det kändes inte rätt när jag inte har intresset för pälsvården. Verkligen en befrielse med en korthårig! Nu känner jag att det var meant to be att det var just Moriko vi skulle få 😀 Du känenr säkert igen dig? 🙂

Kommentarer är stängda.