Naglar Skönhet & hälsa

Första kurskvällen på Borås Nagelskola! :-)

kurs1

 

God kväll på er alla!

 

Nu är jag hemma igen, efter en riktig kanonkväll! 😀 Första kurstillfället är avklarat, och det har verkligen varit så himla roligt! Jag kan inte vara mer övertygad om att jag valt rätt väg för mig.

Bilderna här ovan tog jag med iPhonen och det blev inte särskilt bra så ni får ha lite tålamod tills jag tagit med mig den riktiga kameran till skolan. Men lite ser ni ju i allafall av skolans mysiga lokal. Camilla, vår instruktör och skolans ägare, har verkligen lyckats få det jättemysigt redan, trots att det är såpass nytt på detta ställe.

 

Ikväll började vi med fika. 😀  Ett perfekt sätt att känna in sig lite, både med stället och med varandra. Sedan har vi ägnat kvällen åt manikyr och spa-behandling av händerna, med massage, filning, oljor, lack m.m. på varandra. Mina händer känns lena som babyhänder just nu. 😛

Jag märker att jag inte får till det riktigt här. *skratt* Det var ju fyra timmars utbildning ikväll, och vi har förstås gjort en hel del och fått en massa info. Men jag är så full av information, nya intryck och tankar efter denna första kväll att jag har svårt att sammanfatta allt på ett bra sätt. Jag måste nog smälta det lite först innan jag kan dela med mig på ett vettigt sätt. 😛 Självklart var man ju lite nervös innan man skulle iväg idag också, så nu när första kvällen är över så känner man sig ganska utpumpad. =))

Men jag kan i allafall säga så mycket som att den här första kurskvällen definitivt uppfyllde alla mina förväntningar jag haft på den, och jag har alla skäl att tro att det ska fortsätta så! 😀 I morgon kommer vi att börja med tippar och gelé och det ser man förstås fram emot. Nu ska jag i allafall bläddra igenom kompendiet vi fick idag, innan det är dags att hoppa in i en dusch och sedan gå och lägga mig. Kika gärna in på Borås Nagelskola om ni är nyfikna på vad det är jag har börjat med. Jag har ju bloggat om det förr, men någon kanske har missat det.

 

Hoppas ni alla har haft en lika bra kväll som jag och får en god natt när det är dags.

På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Ja som sagt, hon är min lilla ögonsten 🙂

 2. säger:

  Äsch, det är ingen fara, man kan ju inte komma ihåg allt vad man skrivit och ja, jag förstår vad du menar, jag kan se likheter i många cihuahor med Moriko och då blir men lite extra förtjust i dem, haha.

  Kasper är en Bichon Havanais, en ras många blandar ihop med tibetansk terrier och med Coton de Tulear. Jag har själv gått fram till folk både med tt och cdt och frågat om de är havanaiser! Fördelen med Havaniser är att de är allergivänliga precis som pudlar, fäller inte och rasen som blir dokumenterat äldst i Sverige 🙂

  Dock har de väldigt krävande pälsvård och det är därför han är kortklippt.
  (sorry jag babblar på)

 3. Följer ditt spännande äventyr:)

Kommentarer är stängda.