Allmänt

Det ser kallt ut!

smoothiemorgon1

God morgon på er alla!

Idag ser det verkligen tokkallt ut ute! Här uppe hos oss är det helt vitt på träden och det är så där dimmigt vitt i luften. Dessutom blåser det så det blir ju ännu kallare än vad det egentligen är. Man kan ju inte komma och prata om något ”aprilväder” ännu, men nog pendlar det ganska mycket från dag till dag. Igår var det visserligen också grått men i förrgår var det ju härligt soligt och milt ute. Jaja, vi är på väg åt rätt håll i allafall, det är ju huvudsaken. 😀

Idag var jag uppe redan strax över fem tillsammans med Håkan som skulle till jobbet. Och det efter ännu en natt utan ordentlig sömn. Men jag gick och lade mig vid sju igen och brann av totalt – i tre timmar! 😛 Men jag fick ju lite sömn i allafall, även om jag helst hade haft den på natten. *s*

Jaja, nog om det. Nu ska jag i allafall sätta igång och fixa med lite grejer här hemma och i eftermiddag är det dags för nagelskolan igen! 😀 Det känns riktigt trist att det bara är två dagar i veckan. Jag hade ju aldrig fixat det varje dag, hur gärna jag än velat, men roligt hade det varit! 😀

Nehepp, dags för lite hushållssysslor då. Ha en jättefin dag och så kikar jag in lite senare.
Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...