Allmänt

Middag på Chez Lámi ikväll..

restaurang1

Ja, som ni ser så har det äntligen hänt lite grejer här på bloggen, men det blev naturligtvis inte som jag hade tänkt mig. Och färdigt är det heller inte, jag har nog ett antal timmars jobb kvar. Men i kväll tar jag en paus och lämnar datorn hemma.

Håkans son och flickvän Niklas och Linda ifrån Blekinge dök upp här och jag har precis fixat i ordning mig lite. Så nu sticker vi iväg till Chez L ámi här i Borås och äter middag. Jag ska ta med mig kameran och lägga upp några bilder sen, för det där är en av mina favoritrestauranger. Det är så himla mysigt! Till och med toan är värd att fotas. *skratt*

Så ha en mysig kväll alla, för det ska jag. smiley På återseende lite senare i kväll.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...