Allmänt

En skön tisdagskväll…

pellisnatt1

 

Hej på er därute i tisdagskvällen!

 

Hoppas dagen har varit njutbar trots blåsten. Nu frampå kvällen lade den sig ordentligt, men då hade ju solen gått ner i stället så nu hoppas jag på en varm och vindfri onsdag i stället. 🙂

Loxy har blivit märkbart bättre idag. Nu på kvällen verkar den värsta öronsmärtan vara nästan borta, så pass att han till och med klarade av att klia sig på örat utan att gnälla. Det fick han i och för sig inte fortsätta med, men det gick ju i allafall. 😉 Det är sådan lättnad att se honom pigg och vaken i blicken igen och med hög och gladare svans. Han har varit så ynklig de sista tre-fyra dagarna.

Min syster och jag ställde ju in vår kväll som vi planerat eftersom Boss är så lekglad, men mamma kunde vara här med Elliot för han går faktiskt att lugna ner även om man inte tror det om den där token. 😛 Så hundarna har mest hållt sig var för sig ikväll och det har funkat jättebra. Mamma och jag åt pizza till middag och sen blev vi sittandes och prata fram till tio-tiden ikväll då vi tog vovvarna på en sista kvällstur och sen gick hem var och en till sig. Nu ska jag snart hoppa i säng här, jag är riktigt trött ikväll känner jag. Och det är Loxy också märker jag, men tacka 17 för det. Han har ju haft ont och knappt slappnat av på flera dagar. Han kommer förmodligen sova gott i natt. Jag håller tummarna för att smärtan håller sig borta nu även om droppningen ska pågå länge till. Det har gått bra än så länge i allafall, och det hoppas jag att det fortsätter att göra.

 

Ha nu en fortsatt skön kväll alla och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon bitti som jag hoppas blir en härligt varm onsdagsmorgon! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...