Allmänt

Så less på vintern!

eveningcafe1

 

En god kväll på er alla därute!

 

Nu är middagen avklarad här hemma, och vi har plockat ut kaffebrickan i vardagsrummet. Jisses, när jag skriver det där så känns det som vi är värsta gamla pensionärerna, som ska titta på Rapport klockan åtta och sen gå och lägga oss. 😛 Men det har blivit en vana med den där kaffebrickan varje kväll, och det är faktiskt lite mysigt. =))

Den här dagen försvann snabbt kan man ju säga. Jag var helt slutkörd runt två-tiden och gick och lade mig för att vila nån timme. Och vaknade klockan sex i eftermiddag. Usch, jag är så himla less på att vara så här trött och seg hela tiden. Är det nån förkylning som ligger på lur tro? Eller är det vädret som gör att man är så uttråkad och less? Det är ju inte bara jag har jag förstått. Många jag har pratat med känner likadant nu, så min teori är ju att vädret spelar stor roll. Det har varit för mycket vinter för länge nu.

 

Jaja, det är bara att stå ut. Vi är ju på väg åt rätt håll i allafall. 😀 Det blir sommar förr eller senare, även om den känns långt borta just nu.

Nu ska jag kika runt lite på allas bloggar och se vad jag har missat under dagen. 🙂 Tack så mycket för alla kommentarer om mina naglar förresten. 😀 Det är så himla roligt att få höra era åsikter om dem.

Ha en jättefin kväll alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jättefin liten sockerskål, vart har du hittat denna söta? Förresten, är du nagelteknolog eller varför designar du naglar? Jättefina, verkligen!

Kommentarer är stängda.