Allmänt

Dagens Vill ha – Rosa klocka från Creative Lounge

villha-klocka1

 

Hej hej igen! 🙂

 

Jag piggade upp mig lite denna vinterdeprimerade kväll med att kika runt lite på nätet. Och då hittade jag en liten webbutik med massor av fina saker, nämligen Creative Lounge. Och där hade dom framför allt den här underbart rosa klockan! 😀

Jag vet – jag har redan tre rosa klockor men dom ser ju olika ut även om dom är i samma färg. *s* Men den här klockan finns även i vitt, och en vit klocka har jag varit på jakt efter länge. Så jag kanske skulle önskat mig den i stället. Men den rosa var ju så fin! =)) Och det är ju faktiskt snart Alla hjärtans dag, så om man är lite smart och visar upp den så kanske…. 😉  *s*

 

Den här klockan finns alltså på creativelounge.se och i flera olika färger och med eller utan strass. Den här rosa kostar 1299:-

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Jätteläcker klocka! Men väldigt dyr.

  Jag fick ett komplett gelékit för några år sedan med uv-lampa och massa tippar. Jag tränar också för att förhoppningsvis utbilda mig i framtiden till nagelteknolog. Är sugen på att börja ”designa” tippar som du, därför söker jag nu lite inspiration i dina inlägg. Säljer du dem eller använder du dem själv?

  Trevlig kväll
  /Jennie

 2. säger:

  AAasch! 1299 kronor!? Får man göra så?? XD

 3. säger:

  oh så fin =)

Kommentarer är stängda.