Allmänt

Sov gott!

nattiloxy1

 

Det börjar närma sig sängdags här, så jag kikar in en snabbis och säger god natt och sov så gott till er alla!

Vi sitter och kikar på ”The Chronicles of Riddick” på 6:an, men jag vet inte om vi orkar kolla klart på den. Vi har ändå sett den tidigare så man vet ju hur det slutar. Men det är en helt okej film tycker jag.

Jag börjar få en envis huvudvärk här, så jag hoppas verkligen inte att jag vaknar med migrän i morgon. Hemska tanke! Men förhoppningsvis sover jag bort det under natten. Det är som jag har sagt hela tiden – det känns som det ligger något på lur som inte riktigt vill bryta ut. Inte för att jag har lust att vara sjuk, men nu börjar det kännas som att det vore bra mycket bättre om man blev sjuk nångång och sen fick bli ordentligt frisk efteråt, i stället för att gå så här och vela, halvbra eller halvdålig, hur man nu ska uttrycka det.

Hoppas i allafall att ni har en fin kväll därute och får sova gott i natt.

Återkommer i morgon bitti igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Usch, jobbigt med huvudvärk. Har jag också haft en släng av idag.

    Tackar. 🙂 Ja, men som vanligt nu för tiden lär vi väl få vänta till påsk innan det blir vår ens.
    Kramar

Kommentarer är stängda.