Allmänt

Dags att sova…

nattinattilox1

 

God kväll på er därute!

 

Hoppas allt är väl med er och att ni har haft en fin måndagskväll. Jag var såå himla trött ikväll, jag fattar inte varför. Men jag somnade i soffan en timme ungefär och sen har jag varit såpass pigg att jag har orkat kika på ”CSI” i allafall. 😀 När jag vaknade i morse så hade jag jordens träningsvärk i armarna och axlarna och det har jag haft hela dagen. Först fattade jag ingenting – vad har jag gjort i natt liksom? Men sen kom jag på att det måste bero på bakningen i morgon. Jag körde ju lussekattedegen i köksmaskinen men sen lät jag ju den degen stå och jäsa i bunken som hör till maskinen, så resten av grejerna fick jag stå och röra ihop för hand. Och det var just därför jag köpte en sån här maskin, för att slippa slita ut mig på den typen av arbete. När man har fibromyalgi så blir träningsvärken ungefär tre gånger värre, eftersom man redan har syrebrist i musklerna av sjukdomen. Och ibland vet jag faktiskt inte om det ens är träningsvärk eller om det helt enkelt är fm-värken. Det är jättesvårt att avgöra. Hur som helst – det känns lite bättre nu ikväll, så nu hoppas jag att jag sover bort resten i natt. 🙂

 

För nu tänkte jag gå och lägga mig. Jag har suttit här vid datorn ikväll och kollat upp en sak som vi ska köpa. 😀 Vi har bestämt oss för att köpa en grej till oss båda i julklapp, tillsammans. Så nu har jag kollat upp lite olika varianter och priser. Vad det är kommer senare förstås… Det är ju inte julafton än på några veckor… 😉

 

Ha nu en fortsatt mysig kväll alla och på återseende i morgon!

Sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...