Allmänt

God måndagsmorgon alla!

loxymorgon105

 

God morgon på er!

 

Hoppas ni har haft en bra natt. Själv har jag faktiskt fått sova ordentligt de sista nätterna, och det är jag sjukt tacksam för.

Idag hade jag tänkt sätta mig med mina naglar igen. De har fått stå tillbaka för bak- och matlagning några dagar nu, så jag är supersugen på att sätta igång igen. Samtidigt tror jag att man behöver ett par dagars paus i mellanåt så man inte tröttnar. Men nu har jag fått massa inspiration igen, och jag har även sett ut lite nya nageldekorationer som jag tänkte beställa. 😀

 

Det känns som en ganska bra dag att sitta inne och pyssla också, för det är en otroligt grå, trist och regnig dag idag. Inte så kallt dock, men dimmigt och dystert. Typiskt svenskt höstväder.

Jag ska försöka få liv i min morgontrötta hund nu, och ta en morgontur bort till butiken tänkte jag. Mitt hjärta behöver snus som han glömde köpa igår, så jag får väl offra mig.. 😛

 

Hoppas ni får en fin måndag trots det tråkiga vädret. Jag återkommer lite senare.

Må så gott alla!

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

Kommentarer är stängda.