Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite morgonnageltips… ;-)

Ett litet nageltips så här på morgonkvisten. 🙂

Gör söta Pandanaglar. 😀 Dessa ska jag helt klart försöka göra på min brorsdotter Evelyn nästa gång hon kommer hit, om inte hennes små naglar är för små. 😉 Superenkla, det enda som behövs är bas- och topcoat, svart och vitt lack och en dottingtool. Och lite stadighet i handen förstås. 😛

Ett annat tips, som dock kanske passar bättre till sommaren, men som verkligen är supersöta är jordgubbsnaglar! 😀

godmorgon_161604122

För övrigt hoppas jag att ni haft en bra natt alla! 🙂 Själv har jag inte sovit vidare bra, men det verkar som om jag är inne i en dålig-sömn-period just nu. Hoppas det blir bättre snart, för man känner sig lite vimsig i skallen när man inte får sova ordentligt.

Idag kommer i allafall min systers kompis hit för att fixa sina naglar. 🙂 Hon är här på besök ifrån sitt nya hemland Norge på några dagar och det ska bli jättekul att träffa henne. 😀

Men nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och umgås lite med min gubbe. 😉

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...