Allmänt

Vädret – ett stressmoment?

loxymorgon57

 

God morgon på er alla!

 

Idag var jag på benen redan vid halvsex-tiden på morgonen, men jag har fått sova i natt så det beror inte på några sömnproblem. 🙂 Jag var väl helt enkelt utvilad… *s* Men inte så konstigt kanske, jag sov en hel del igår. Värmen och kvavheten höll nästan på att ta knäcken på mig. Jag älskar som sagt värme, men igår låg åskan och tryckte i luften och jag riktigt kände hur migränen började krypa sig på. Men tack och lov så slapp jag det verkar det som. 😀 Idag är det friskt och mycket svalare ute efter gårdagens regn och åska, ”bara” 19 grader nu på morgonen. 😉 Men ska man lita på diverse olika vädersajter så ska det bli riktigt varmt idag också. Jag fick tips från både Catharina och C igår, om www.yr.no, tack för det! =)) Det ska bli intressant att se om det stämmer bättre än de andra – även här i Borås… *s*

 

cutecolorsdollline11

 

Eftersom det är lite svalare idag, i allafall nu på morgonen, så ska jag ta mig i kragen och fixa lite här hemma, nån timme i allafall. Jag har verkligen varit mer än lovligt slapp de senaste dagarna. 😛 Men jag har varken orkat eller haft lust. Vi pratade om det där igår, H och jag, och kom fram till, att hade vi haft långa, varma och ”säkra” somrar, så  hade man nog levt mer normalt även om det var soligt och varmt. Men nu är det ju så osäkert. Man vet ju inte ens om värmen kommer tillbaka efter de vanligtvis få korta veckorna av riktigt sommarväder, så vädret blir onekeligen ett litet stressmoment. Man kollar väderleksrapporterna, planerar in allehanda sommaraktiviteter och ”tar vara på” dagarna på ett nästan lite desperat sätt. Jag har ingen lust att ”offra” en hel dag på någon borde-grej inomhus ifall vår underbara – men korta – svenska sommar bara blir ett par-tre veckor. Det kan jag göra när regnet kommer.

 

Känner ni igen er i mina tankar? Har ni samma känsla av att man måste ”passa på..” så länge vädret är bra?

 

cutecolorsdollbut1a

 

Men än så länge är klockan bara sju, både H och Loxy sover fortfarande och det känns inte speciellt snällt att starta upp dammsugaren eller börja slamra i köket riktigt än. 😉

Så ett tag till har jag tid att sitta här på balkongen, njuta av den friska sommarmorgonen och kika runt på mina favvobloggar. 😀

 

Ha en underbar dag alla!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(9) kommentarer

 1. säger:

  Hehe ja det vore ju skumt om han inte gjorde det 😉 Det finns inte en elak tanke i den hunden 😉

  Ja vi ska ha det gott hemma idag och kanske göra milkshake 🙂

  ha det gott ni med.
  pussar

 2. säger:

  Vi har börjat att titta på yr.no (eller ”yrväder” som vi kallar det;)) och hittills har det stämt på pricken här. Skönt att du slapp migränen. Hoppas du får en skön dag.
  Ha det gott/Tess

 3. go morron.. här har vi äntligen fått en mellandag. Solen ligger bakom moln, men det är endå 24 grader ute. men en helt annan slags värme, vilket gör mig piggare och gladare.

  Jag tog tag i städandet här hemma igår morse, så idag kan jag bra slappa (ler)

  ha en bra dag, kram

 4. säger:

  Gud vilken vacker header du har!!!!
  Ha en bra dag!!
  Kram Marina

 5. säger:

  Ja det är en Lexusdotter! Tror vi satt sidan om varann till och med (i borås)
  Nja det är inte så många fler bilder än de Lotta har satt in på forumet redan!! Mest på hennes hundar och mina egna haha men jag ska se om jag kan få in några fler bilder snart…
  Ha en underbar dag!!
  Kram Marina

 6. säger:

  Kan du se till att vara hemma på Fredag på dagen?
  Kram

 7. säger:

  Så härligt här kom varken åska eller regn.
  Hade önskat lite regn.
  Ja man tittar och planerar men får passa¨på när solen är framme man vet inte hur länge här är fint..
  Kram

 8. Cherlindrea säger:

  Nicole: Ja, det kan jag nog. 🙂 Hur så?
  Kramiz!

 9. säger:

  Haha ja jag är inte mycket bättre men vi får väl se…
  Vi ska till Tvååker på lördagen kanske ses vi då!?

  Ja han lämnar otroligt fina valpar!! Är din oxå en Lexusavkomma?

  Solros på dig!
  Vänligen Marina

Kommentarer är stängda.